/* header video stoppen */

Bourgondisch zeeheldenkwartier Den Haag

Vegetarisch, veganistisch eten & bourgondisch genieten

  1. Piet Heinstraat – Plenty
  2. Prins Hendrikstraat – Hummus
  3. Prins Hendrikplein – Buddha Bowl
  4. Waldeck Pyrmontkade – Spinazie Academie
  5. Witte de Withstraat – Lekkernassuh
3

Lekker eten in Den Haag centrum. Het beste vegetarisch restaurant Den Haag, veganistisch restaurant of het leukste initiatief in het centrum van Den Haag. We geven je de top 5 tips Zeeheldenkwartier Den Haag, waar je  het best bourgondisch vega en vegan in het centrum Den Haag kunt eten.

vegan den haag agenda, zeeheldenkwartier, zeeheldenkwartier den haag, prins hendrikstraat, waldeck pyrmontkade, prins hendrikplein, buddha bowl den haag, biologische markt, restaurant hagedis, centrum den haag, piet heinstraat, den haag centrum, den haag centrum winkels, leuke winkels den haag, lekkernassuh,
bourgondisch, veganistisch eten, zeeheldenkwartier den haag, zeeheldenkwartier, bourgondisch zeeheldenkwartier den haag, spinazie academie, vegetarisch restaurant den haag

Gelegen in het centrum van Den Haag, biedt deze wijk alles, om een heerlijke dag te kunnen vertoeven. Het Zeeheldenkwartier Den Haag is één van de leukste wijken van Den Haag. Je kunt er allerlei authentieke winkels, gezellige cafés, zonnige pleinen en prachtige gebouwen spotten. Dit maakt ook dat het Zeeheldenkwartier erg populair is bij de Haagse bevolking. Het bourgondisch Zeeheldenkwartier Den Haag, is dan ook één van onze favoriete plekjes. Kortom: zeker een bezoekje waard als je eens wat anders wilt!

Top 5 tips Zeeheldenkwartier Den Haag

 

Piet Heinstraat

Plenty in de Piet Heinstraat is de plek in Den Haag om te genieten van koffie, ontbijt, lunch en huisgemaakte cakes. Plenty heeft een heerlijke biologische & 100% plantaardige keuken. Voedzame gerechten, met veel liefde en Midden-Oosterse invloeden bereidt, waarvan de ingrediënten zorgvuldig zijn geselecteerd.

Piet Heinstraat 37

Prins Hendrikstraat

Leuke winkels Den Haag en lekker eten vindt je in de Prins Hendrikstraat. Restaurant Hummus is misschien wel het lekkerste vegetarisch restaurant Den Haag. Want lekker eten bij Hummus kun je hier in de Prins Hendrikstraat zeker, met veel zelfgemaakt eten en een duurzaam hart. Een plek die heerlijk is ingericht, waar je buiten en binnen kan genieten van kleurrijk en voedzaam vega eten. Hummus is een waar Midden-Oosters foodfeestje, met kwaliteit producten en fijne zorgzame mensen.

Prins Hendrikstraat 60

Prins Hendrikplein

Op de plek waar de biologische markt Zeeheldenkwartier Den Haag plaatsvindt, kom je de Buddha Bowl Den Haag tegen. Dagelijks vers, eten zonder toevoegingen en suiker. De Buddha Bowl Den Haag is een heerlijke plek, waar je voor een betaalbare prijs, erg goed en bourgondisch kunt eten. Het grote voordeel van de Buddha Bowl Den Haag is dat je ook lekker op het terras, op het Prins Hendrikplein kunt zitten, om een drankje te nuttigen in de zon.

Prins Hendrikplein 22

Waldeck Pyrmontkade

Ons eigen nieuw initiatief, de Spinazie Academie markt aan de rand van Den Haag centrum en in Grand Cafe Utopie. Om de week en tijdens de even weken kun je genieten van allerlei soorten plantaardig eten. We hebben de beste vegan ondernemers verzameld, die met elkaar een breed assortiment producten aanbieden. Van vegan saté tot en met de heerlijkste plantaardige taarten. Precies naast biologisch veganistisch restaurant Hagedis, bij de Grote Pyr.

Waldeck Pyrmontkade 116

Witte de Withstraat

Als je deze plek nog niet ontdekt hebt, raden wij je aan zo snel mogelijk hier langs te gaan. Dit is één van de parels van het Zeeheldenkwartier Den Haag. Precies tussen de Prins Hendrikstraat en Waldeck Pyrmontkade in, vindt je de Witte de Withstraat. Lekkernasuh is een stichting die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame voedselketen in Den Haag en omgeving. Elke woensdagmiddag wordt er in de Witte de Withstraat een Lekkernassuh-markt georganiseerd. Je kunt hier een groentepakket met verschillende lokale groenten kopen, van lokale boeren. En je kunt er heerlijk zelfgemaakt brood, hapjes en andere producten kopen. Tot en met een verpakkingsvrije winkel, waar je muesli tot noten kunt halen.

 Witte de Withstraat 127

Groene route

Zeeheldenkwartier Den Haag

Wil je nog meer in het Zeeheldenkwartier ontdekken? De Spinazie Academie heeft een groene route ontwikkeld, zodat je de leukste initiatieven kunt ontdekken. Op de Spinazie Academie Markt, leggen we je uit hoe je het best kunt lopen. De route duurt ongeveer 15 minuten. Mits je natuurlijk in allerlei winkeltjes blijft hangen.

Groene Route Spinazie Academie Zeeheldenkwartier den haag, zeeheldenkwartier, groene route den haag, wandelroute den haag, Spinazie
plantaardige voeding in Nederland, voedseltransitie coalitie, groennetwerk, b2b den haag, circulair productieproces inrichten, plantaardige catering, greenteams geldbesparen, voedselverspilling 2030, klimaat 2030, nederland circulair 2050

De Vegan markt Den Haag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Samen maken we de "groene revolutie"!

Contact opnemen