/* header video stoppen */

Marktpartner worden

Aanmeldformulier

Je organisatie “upscalen” en deel uitmaken van een vegan business collectief!

Vegan hype = Vegane Glorie

Impact maken door collectieve marketing

Uitbreiden zonder torenhoge kosten

Klanten die je normaal nooit zou bereiken

Wij vinden de vegan hype; vegane glorie. Want wij zien geen vegan hype maar een trend, omdat de vraag naar veganistische producten alsmaar blijft stijgen. Denk aan de Vegan Junkfoodbar, Veganmasters of de Vegetarische slager van Jaap Korteweg. Zo is de veganburger AH inmiddels een begrip en heeft vegan gehakt van de Jumbo in veel huishouden een voorraadplek gekregen.

Wat ons betreft wordt de vegan markt veel groter, zodat dier, mens en planeet hier voordeel van heeft. Dit heeft de Spinazie Academie praktisch opgepakt door je Vegan Business, deel uit te laten maken van het Spinazie Academie collectief. De praktische vorm is producten verkopen op de vegan markt, voor directe inkomsten. Hiernaast is de vegan markt een ultieme kans, om op een slimme manier aan je marketing te werken en een aandeel te hebben in ons educatieonderdeel voor branding, op social media. Je maakt tevens deel uit van ons B2B collectief, waar de Spinazie Academie vanuit haar grote netwerk nieuwe cateringcontracten regelt tot je een expertstatus geeft, om andere organisaties te adviseren in duurzame vraagstukken.

De Spinazie academie zoekt gepassioneerde plantbased en vegan ondernemers, die deel willen uitmaken van en sterk collectief en met ons de vegan markt vergroten. Meedoen? Een simpel berichtje via het contactformulier, volstaat. Je kunt ook het formulier op deze pagina invullen, dan hebben we gelijk al meer informatie.

Deze is markt is perfect passend voor je organisatie, als je toch wilt uitbreiden, zonder een extra dure locatie te moeten huren. En klanten wilt aantrekken, die je normaal nooit zou bereiken. Als plantbased en duurzame organisatie een must in deze tijd, om te “upscalen” en impact te maken.

Voordelen

 • Producten verkopen, aan bezoekers in de cafézaal die net een lekker drankje bij de bar hebben gehaald.
  • Om met elkaar aan community building te werken en bezoekers hun wekelijkse boodschappen bij ons te laten halen.
 • Op het podium, bezoekers vermaken met een interactieve workshop.
  • Om van de markt een hotspot te maken, waar bezoekers het verhaal van de ondernemer achter de producten leert kennen.
 • De trap op naar het terras om te brainstormen met niet particulieren. Nieuwe initiatieven, (catering) projecten en andere samenwerkingen met ons zoeken.
  • Om met elkaar, als groen collectief de plantaardige markt vergroten.

  Onderaan deze pagina zie je meer over hoe we samenwerken.

  De eerste Vega(n) markt en meer in Den Haag. Een vaste plek om gelijkgestemde mensen samen te brengen. We maken deel uit van alles wat een nog grotere positieve bijdrage levert, aan een betere en meer groene wereld. Tweewekelijks op zaterdag van 10.00 – 13.00 uur bij Grand café Utopie in de leukste hippiebuurt van Den Haag. Met 5 vaste en 4 wisselende groene ondernemers die hun producten komen verkopen. Voor jong & oud en gericht op duurzaam, gezond, diervriendelijk, fair trade en biologisch.

  Aanmeldformulier

  Ik wil graag deelnemen.

  Geef je je op voor het Groene netwerk? *

  Heb je de info mbt samenwerken onderaan deze pagina gelezen en ben je hiermee akkoord?

  14 + 2 =

  Samenwerking plant based en vegan ondernemers

  Als je besluit deel uit te maken van de Spinazie academie, vragen we je 3 dingen.

  1. Twee wekelijks een vast assortiment aan te bieden, zodat we kunnen toewerken dat bezoekers hun wekelijkse boodschappen bij ons kunnen halen. Hiernaast elke twee weken nieuwe producten aanbieden, om bezoekers te blijven inspireren.

  2. Een pro-actieve instelling, door frequent op social media te delen dat je bij ons op de markt staat en mensen actief uitnodigen hiervoor. Zo zorgen we er samen voor dat dit één van de populairste markten in Den Haag wordt.

  3. Een constructieve instelling, waar je plezier hebt te staan op de markt en we er samen elke keer weer een geweldige sfeer neerzetten. Een feestje niet enkel voor de bezoekers, maar voor iedereen, elke zaterdag.

  We willen de Spinazie academie door ontwikkelen naar een populaire sociale gemeenschap en groene broedplaats in Den Haag.

  Deelnemen groen netwerk

  * oa. 10% korting op een marktplek, als deelnemer van het groene netwerk van Marco Kool Neuro Design Lab.

  Klik op de knop “Meer info Groen Netwerk”, om meer te lezen over deelnemen aan het groene netwerk en de voordelen.

  Extra’s

  We willen de mogelijkheid gaan ontwikkelen, waarbij je als deelnemende ondernemer een tweewekelijkse actie met een link op de website van de Spinazie academie kunt neerzetten.

  De mogelijkheid om een workshop te geven van informerend tot interactief. Het actief op zoek gaan ter plekke naar samenwerkingen met andere organisaties tot overheidsinstanties.

  Voedselverpilling 2030
  Klimaat 2030
  Nederland Circulair 2050

  Samen maken we de "groene revolutie"!

  Contact opnemen