/* header video stoppen */

FAQs

Agenda
Wanneer en waar is de markt?

Het is een klein avontuur, Grand Café Utopie en de markt te vinden. Google maps en routeplanners brengen je naar het “grote Pyr” gebouw. Wij zitten aan dit gebouw vast en net naast restaurant de Hagedis. Daarom een afbeelding hiernaast, om je op weg te helpen.

 

  • Op zaterdag plaats van 11.00 tot 14.00 uur.
  • Bij Grand Café Utopie aan de Waldeck Pyrmontkade 116, 2518 JR Den Haag. Net naast Elandstraat 200 (voor navigatie).
Waar is de markt, hoe kan ik er komen of waar kan ik parkeren?

 

Het Grand Café is makkelijk te vinden het Zeeheldenkwartier, aan de;

Waldeck Pyrmontkade 116, 2518 JR Den Haag. Met tram 2 of 3 stop je bij de halte Elandstraat (West), welke op 1 minuut afstand lopen is van het Grand café.

Kom je met de auto, dan kun je dichtbij parkeren in de parkeergarage De Zeeheld, Prins Hendrikstraat 59. Of op het parkeerterrein van de Albert Heijn XL, Elandstraat 160.

Wat is de markt precies en wat wordt er verkocht?

vegan markt den haag, plant based, vegan ondernemers, dierenrechten advocaat

De markt is een plek waar je je wekelijkse boodschappen kunt halen of even bijkomen van de haastige wereld om je heen. Maar ook de ondernemers achter de producten leert kennen en interactieve sessies kunt meedoen.

Vegan gado gado, zelfgemaakte broodjes, vintage sieraden, lokale groenten, vega taartjes, bohemien jurkjes tot aan heerlijke wortelsoep. We hebben de leukste biologische, veganistische, vegetarische en plantaardige lokale ondernemers bij elkaar gebracht. En maken er telkens een te gekke dag van.

Wat zijn de kosten voor de markt?

Entree voor de markt is gratis. Per editie kan het zijn dat we voor specifieke workshops of interactieve sessies een bijdrage vragen. Dit vermelden we ter plekke.

Is de markt binnen of buiten?

Weer of geen weer, deze markt kan altijd doorgaan. Het is binnen dus laat je regenjas maar thuis!

Hoe gaan jullie met Corona om?

We zullen de markt laten plaats vinden, binnen de regels die op dat moment gelden.

Wat doet jullie B2B business collectief?

Wij vinden dat het behalen van klimaatneutraal 2030 behalen van duurzaamheid of vergroenen van je stad, het voortvarendst gebeurt vanuit ondernemers. De Spinazie Academie is naast een markt, een business collectief. Samen met onze ondernemers gaan we tijdens marktdagen met scholen, overheden en bedrijven in gesprek. We helpen deze bedrijven duurzame doelen te behalen, catering te verbeteren en schoolprogramma’s op te zetten.

Op basis van een door ons ontwikkelde “persona” contacteren wij moderne organisaties, die inzetten op transitie van maatschappij en klimaat.

Samen maken we de "groene revolutie"!

Contact opnemen