/* header video stoppen */

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Iedereen kan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wij helpen je hiermee. Voor mkb ondernemers, non profit organisaties en duurzame organisaties, die meer branding, impact en reputatie willen opbouwen.

Vegan lunch
;
Plantaardig buffet
;
Vegetarische en vegan hapjes
;

Jouw vegan cateraar

Hoe werk ik als organisatie mee aan klimaatneutraal 2030? Één van de meest praktische oplossingen die wij bieden is vegan catering. Zorg dat je personeel goed veganistisch en lekker eten standaard krijgt aangeboden. Of maak indruk bij je borrels, jubileums tot relatiegeschenken.

Ga met ons op deze manier klimaatverandering, grondstoffenschaarste en het instorten van de biodiversiteit tegen. Deel met al je contacten, dat je hiermee aan de slag bent gegaan en je inzet voor Klimaatneutraal 2030.

De Spinazie Academie is een vegan cateraar welke bestaat uit een 5 tal top veganistisch gespecialiseerde organisaties. Een aantal van onze meest gevraagde producten:

 • Vegan curry
 • Vegan sate
 • Vegan kapsalon
 • Vegan risotto
 • Vegan carpaccio
 • Vegan tzatziki
 • Vegan bier
 • Vegan bananencake

 

maatschappelijk verantwoord ondernemen, mkb ondernemers, vegan cateraar

We stemmen met je af of de focus moet liggen op vegan junkfood, gezond eten of iets hiertussen in.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen voorbeelden

De Spinazie academie is een initiatief van Neuro Design Lab en Grand café Utopie. Samen creëren we een vaste plek, waar bezoekers moderne groene en lokale ondernemers leren kennen. Enerzijds als een markt en anderzijds als een plantaardig business collectief. We werken samen toe, meer voorbeelden van maatschappelijk verantwoord ondernemen te creëren. Ben je een ondernemer en wil je dit ook? We nodigen je graag uit voor een strategiesessie, in het VIP-gedeelte tijdens op markt.

Voedsel van dichtbij, naar klimaatneutraal, plantaardig en sterk door samenwerking. Ons kortetermijndoel is te zorgen dat de meeste plantaardige activiteiten in Nederland, plaatsvinden in Den Haag. Waarmee we Den Haag de plantaardige hoofdstad van Nederland maken.

Voor de langere termijn smeedt de Spinazie Academie nieuwe samenwerkingen en wil de vraag naar plantaardige voeding in Nederland verdubbelen, om klimaatverandering, grondstoffenschaarste en het instorten van de biodiversiteit tegen te gaan. Wij richten ons op de SDG’s (Sustainable Development Goals), die aansluiten bij de activiteiten van de Spinazie Academie.

We leveren hiermee een duurzame bijdrage aan de voedseltransitie en helpen bedrijven oa. met:

 • Vegan catering,
 • een vegan kookworkshop,
 • de transitie naar gezond eten en veganistisch eten.

Vegan Cateraar Den Haag

De huidige en met ons nieuw samenwerkende organisaties zijn, moderne bedrijven en instanties, die mee willen doen aan klimaatneutraal 2030 of de voedseltransitie.

Eet je vegan of niet, het maakt ons niet uit. Wat ons wel uitmaakt, is de voedseltransitie naar plantaardig voedsel versnellen, vanwege de voordelen voor consumenten en organisaties.

Voedselverpilling 2030
Klimaat 2030
Nederland Circulair 2050

De Vegan markt Den Haag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Samen maken we de "groene revolutie"!

Contact opnemen