/* header video stoppen */

Van Vegan curry tot een vegan kookworkshop!

Wie vind je oa. op zaterdag?

Van je passie je werk maken dat heeft Fast and Vegan geflikt. Een begrip in Den Haag door hun aandacht voor goede producten. Je zou bijna zeggen dat ze de veganistische appeltaart hebben uitgevonden, zo lekker. De enorme inzet, proef je dan ook direct terug in hun producten.

Fast and Vegan

Appeltaart, bananenbrood, clubsandwiches, salades en linzensoep maaltijden

Vegaliano selecteert de lekkerste en beste Italiaanse vegan producten van verschillende kleine familiebedrijfjes, van over de hele wereld. Van een breed assortiment veganistische tot een Vegan Kookworkshop, willen ze je graag inspireren.

Vegaliano

Kaas, pasta, risotto, sauzen, dressing en vleesvervangers

Een duurzaam, circulair en sociaal bedrijf. De HaagseZwam zet koffiedik in voor de kweek van oesterzwammen. Naast het leveren van compostmateriaal, maken ze allerlei overheerlijke oesterzwamproducten.

HaagseZwam

Oesterzwammen, growkits, tapenades, bier en microgroenten

Vegan curry, vegan Tikka Masala tot en met vegan Rendang. Alle producten zijn zuivere producten, dus genetisch niet gemanipuleerd of gemodificeerd en zonder chemische toevoegingen. Je krijgt geweldloos voedsel bij Jantje, wat betekent kiezen voor een duurzame maatschappij en eten waarbij de beleving centraal staat.

Jantje the Veggie Doctor

Tikka masala, rendang, saté, groene vegan curry en Charsui

Van reststromen maken ze nieuwe producten. Waarbij de opbrengst naar de stichting Vers & Vrij gaat. Samen tegen verspilling en armoede tegengaan, door restjes bereid eten te verdelen over tot nu toe 22 locaties met koelkasten. Een toonvoorbeeld van de groene revolutie en innovatie topper in voedselverpilling tegengaan.

Vers & Vrij

Allerlei verschillende soorten producten van broodbier tot falafel

Stijlvolle kleine taartjes tot een uitgebreide taartentafel: dankzij de biologische ingrediënten en aandacht die in de producten zitten weet je zeker dat je de heerlijkste vegan kunstwerkjes in huis haalt. En voor glutenvrije taarten, plant based raw cakes op basis van noten of verfijnde hartige hapjes kan je bij Stefanie terecht.

Tarte Deco

Taarten, cakes en hartige hapjes

Leer de andere organisaties kennen, tijdens de marktdagen…

Waar zijn we begonnen

De Spinazie academie is een initiatief ontstaan vanuit Neuro Design Lab en Marco Kool. Vanuit strategisch advies en business coaching werkt hij veel met Vega(n) ondernemers. Samen met deze ondernemers heeft hij de handen ineen geslagen, om een markt en groen business collectief te creëren.

Meer dan plantaardig gebak, een diversiteit aan producten

Met de Spinazie academie willen we deel uitmaken van de beweging die zich inzet, om een nog grotere positieve bijdrage te leveren, aan een betere wereld.

Wij zien de wereld als veranderd. Web 2.0, nieuwe generaties, nieuwe technologieën en duurzaamheid. Met de Spinazie academie creëren we een vaste plek, waar mensen in aanraking kunnen komen met deze nieuwe en groene wereld.

De “big five”

Wat is de groene revolutie? Alles wat je er maar in wilt zien volgens ons. Waarbij dit voor ons bestaat uit vijf hoofdpunten, die we zoveel mogelijk proberen toe te passen bij de Spinazie academie. En niet alleen door het simpelweg verkopen van producten en diensten. Maar bieden ook mogelijkheden, om met je te delen waarom we doen wat we doen, met workshops en andere vormen van samenwerkingen.

Duurzaam

Gezondheid

Diervriendelijk

Klimaat

Biologisch

Kom bij de familie, wordt vrijwilliger en maak met ons de groene revolutie

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent vrijwilliger te worden. We zoeken altijd naar mensen die het leuk vinden om te helpen met verschillende taken. We zijn een groep positieve mensen, die van elk event een feestje proberen te maken. Wil je helpen  een vegan kookworkshop organiseren, meedenken voedselverspilling tegen te gaan of het leren bereiden van een heerlijke vegan curry recept? 

Wat je ervaring ook is, je bent altijd welkom! Van coördinator, ondersteuner tot aanspreekpunt. Samen dragen we bij aan een betere wereld en de groene revolutie. Neem contact met ons op, voor meer informatie.

 

Samen maken we de "groene revolutie"!

Contact opnemen