/* header video stoppen */

Vegan Den Haag agenda

In de vegan Den Haag agenda, kun je zien wanneer de Spinazie Academie markt plaatsvindt. Elke marktdag hebben we een thema of workshop, die wij ook in deze agenda vermelden. We zijn de vegan hotspot Den Haag en een fijne ontmoetingsplek in Den Haag, voor iedereen die een leuke dag wil hebben.

Je vindt ons in het Zeeheldenkwartier Den Haag Centrum. Vlakbij andere leuke restaurants en intiatieven zoals Lekkernassuh, Buddha Bowl Den Haag, de Zeeheldentuin en andere toffe plekken. We zitten precies naast restaurant Hagedis in de Grote Pyr, aan de Waldeck Pyrmontkade 116.

Agenda

3

Leuke winkels Den Haag tips

En wil je na de markt nog even lekker shoppen? Dan raden we je de volgende straatjes aan, op loopafstand.

  1. Prins Hendrikstraat
  2. Piet Heinstraat
  3. Prins Hendrikplein
  4. Zoutmanstraat
vegan den haag agenda, zeeheldenkwartier, zeeheldenkwartier den haag, prins hendrikstraat, waldeck pyrmontkade, prins hendrikplein, buddha bowl den haag, biologische markt, restaurant hagedis, centrum den haag, piet heinstraat, den haag centrum, den haag centrum winkels, leuke winkels den haag, lekkernassuh,
Geen evenementen gevonden!

Waar zijn we begonnen

De Spinazie academie is een initiatief ontstaan vanuit Neuro Design Lab en Marco Kool. Vanuit strategisch advies en business coaching werkt hij veel met Vega(n) ondernemers. Samen met deze ondernemers heeft hij de handen ineen geslagen, om een markt en groen business collectief te creëren.

Meer dan plantaardig gebak, een diversiteit aan producten

Met de Spinazie academie willen we deel uitmaken van de beweging die zich inzet, om een nog grotere positieve bijdrage te leveren, aan een betere wereld.

Wij zien de wereld als veranderd. Web 2.0, nieuwe generaties, nieuwe technologieën en duurzaamheid. Met de Spinazie academie creëren we een vaste plek, waar mensen in aanraking kunnen komen met deze nieuwe en groene wereld.

Vegan Den Haag agenda

De Vegan markt Den Haag is rijk aan groene ondernemers. Van een veganistische banketbakker, biologische groenteboer tot aan een duurzame cateraars. Leer ze allemaal bij ons kennen en kom naar Grand Café UtopieWaldeck Pyrmontkade 116 in Den Haag. Elke week nieuwe producten, andere thema’s en ondernemers.

Spinazie Academie Markt impressie

Een impressie van 23 april 2022, met dank aan www.oseven-fotografie.nl

Voedselverpilling 2030
Klimaat 2030
Nederland Circulair 2050

Samen maken we de "groene revolutie"!

Contact opnemen